fbpx

У Косові чоловік обікрав пацієнта лікарні

Суспільство 15:59, 11.07, 2017

До Косівського відділу поліції звернувся 63-річний місцевий мешканець, який повідомив про те, що з приміщення палати Косівської районної лікарні, де він перебував на стаціонарному лікуванні, вкрали його барсетку з документами, банківськими картками, тощо.

Поліцейські встановили особу, причетну до скоєння цього злочину. Ним виявився 48-річний надвірнянець, який в минулому притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів.

Як з’ясувалося, зловмисник безперешкодно зайшов до лікарні, проник у палату, скориставшись відсутністю потерпілого в приміщенні, поцупив барсетку, після чого втік.

У скоєному лиходій зізнався, викрадене вилучили та в подальшому повернуть власнику.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: