fbpx

У Косові квартирант вкрав у господаря авто та заїхав ним у кювет

Суспільство 16:05, 27.01, 2017

Як з'ясували поліцейські, на чужу автівку спокусився винаймач житла потерпілого – 25-річний чоловік, який в минулому притягався до відповідальності за крадіжку.

До чергової частини місцевого відділу поліції надійшло повідомлення від 57-річного жителя райцентру про викрадення його автомобіля марки Даймлер-Бенц 200, повідомляється на сайті ГУНП в області.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 25-річний чоловік, котрий тривалий час винаймав житло у потерпілого.

Як з’ясувалось, автомобіль власника знаходився на території господарства. В один із вечорів квартирант, будучи напідпитку, вирішив покататись. Тож він, з'єднавши проводи запалювання, завів авто та поїхав до Косова. Проїхавши коротку відстань, горе-викрадач не впорався з керуванням та заїхав у кювет, після чого покинув легковик, бо той заглух. Принаймні так він пояснив у поліції та власнику авто, який, повернувшись з робити з-за кордону, виявив вдома відсутність автомобіля.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом), санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу або обмеження чи позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення місця знаходження викраденого автотранспорту та з'ясовують усі деталі злочину.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: