fbpx

У Косові представили нового голову райдержадміністрації

Політика 08:50, 25.02, 2015

Керівник апарату облдержадміністрації Руслан Панасюк представив громадськості Косівщини нового керівника районної державної адміністрації Зеновія Томащука.

Розпоряждення про його призначення Президент України Петро Порошенко підписав 17 лютого цього року, передає КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.

Як зауважив Руслан Панасюк, на керівника району сьогодні покладена максимальна відповідальність.

"Завдання, які голова райдержадміністрації виконуватиме у сучасних реаліях, вимагатимуть конструктивних діалогів з громадськістю краю та виважених дій у керуванні районом. Необхідно посилити роз'яснювальну роботу щодо аспектів проведення четвертої хвилі мобілізації, соціальних гарантій, які держава розробила і реалізує для військовослужбовців, їхніх родин, а також учасників АТО. Не меншої уваги потребують і проблеми охорони здоров'я та освіти", – підкреслив Руслан Панасюк.

Зі свого боку, Зеновій Томащук зазначив, що усвідомлює всю відповідальність, покладену на нього, докладе усіх зусиль для поліпшення економічного стану району та підтримуватиме контакти з депутатами та громадськістю.

На урочистостях також був присутній народний депутат України Юрій Соловей, який закликав жителів району об'єднатися і спільно працювати задля економічного розвитку Косівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: