fbpx

У Косові провели зимову сесію Карпатської школи

Стиль життя 07:18, 16.02, 2018

Вже декілька років поспіль НПП "Гуцульщина" бере участь в обговоренні різних проблемних питань в рамках засідання Карпатської школи. Цього року зимова сесія Карпатської школи була присвячена освіті для сталого розвитку та міжнародному екологічному співробітництву.

Засідання відбувались у місті Косові впродовж 7-12 лютого та об’єднали учасників з різних куточків України, найбільш чисельними серед яких були студенти з Національного університету ім. Т. Г. Шевченка. Відкриття зимової сесії школи та презентація учасників відбулася в офісі центру громадських ініціатив, що на майдані Незалежності в Косові.

Було презентовано проект "Kosiv-Kaniv Link NGO: співпраця українських територіальних громад задля сталого розвитку" та проект "Налагодження сортування твердих побутових відходів на території загальноосвітніх навчальних закладів Косова" за програмою "Дійсно разом 3.0".

Засідання продовжилось у формі інтерактивної дискусії, під час якої розглянули актуальні питання.

Зазначимо, що у рамках заходу в Косівському НВК "Загальноосвітня школа першого ступеня-гімназія-інтернат" відбувся тренінг "Крок за кроком" Регіонального екологічного центру (РЕЦ). Учасники сесії також ознайомилися з роботою НПП "Гуцульщина". 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: