fbpx

У кожному селі є своя "стометрівка", – Анатолій Дирів про ремонт доріг на окрузі

Суспільство 15:10, 11.09, 2017

Народний депутат від 86-го виборчого округу з центром у Долині Анатолій Дирів розповів про ремонт доріг на своєму окрузі та області.

Нардеп Анатолій Дирів погоджується з державною концепцією будівництва доріг, яка передбачає ремонт магістралей, що з’єднують області та регіони.  

"Було з’єднано Чернівці – Івано-Франківськ та Львів – Івано-Франківськ. І скажемо так: до Буковелю зроблено дорогу. Я вважаю, це правильно. Чому? Найбільший платник податків, і практично після анексії Криму українці не мають де відпочивати, то Буковель став справжньою перлиною Карпат", – сказав Дирів.

За словами нардепа, увага приділяється і місцевим дорогам, хоча і не в такому об'ємі, як хотілося б.

"Ми робимо. В кожному селі своя "стометрівка", минулого року ми зробили по 200, 250, 300 метрів, скільки могли, стільки зробили. Якщо взяти, що кілометр дороги коштує 7 мільйонів гривень, то тут дуже не розгуляєшся. Зараз 10 мільйонів гривень залишили на центр селища Рожнятів. У Долині практично вся центральна дорога зароблена, там було залучено 40 мільйонів гривень", – повідомив Дирів.

Дирів сподівається, що у наступному році за підтримки нардепа Віктора Шевченка буде відремонтована дорога Івано-Франківськ – Долина – Калуш – Моршин.

"Наступний рік – ми цей напрямок зробимо, я думаю. Віктор Шевченко у сторону до Калуша, а ми далі", – сказав Дирів.

Нардеп також пояснив, чому у Долинському і Рожнятівському районах такі погані дороги.

"Справа у тому, що там була вузькоколійка і дороги не мали нести такого навантаження, яке зараз несуть цими лісовозами, та зруйнували вузькоколійку… Я за один день порахував – 25-30 лісовозів проходить в одному напрямку, це величезне навантаження", – пояснив Дирів. 

Нагадаємо, сьогодні громадянська мережа ОПОРА презентувала в Івано-Франківську результати моніторингу діяльності народних депутатів в мажоритарних округах. Анатолій Дирів та Юрій Соловей з Івано-Франківщини потрапили до топ-10. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: