fbpx

У Кракові відбулась посвята студентів Прикарпатського університету ім. В. Стефаника

Суспільство 17:14, 31.03, 2015

Студенти Педагогічного інституту ПНУ ім. В. Стефаника розпочали навчання за системою подвійних магістерських програм у Краківському педагогічному університеті (Республіка Польща).

У рамках реалізації Угоди між Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника та Педагогічним університетом імені Комісії Національної освіти у Кракові (Республіка Польща) нещодавно відбулася посвята 14 студентів Педагогічного інституту Прикарпатського національного університету, які розпочали навчання за системою подвійних магістерських програм у вищому навчальному закладі Польщі.

В урочистих заходах взяли участь: з польської сторони – проректор зі справ науки і міжнародної співпраці університету, доктор наук, професор Кажімєж Карольчак, декан педагогічного факультету, доктор наук, професор Софія Шарота, директор інституту Барбара Каджевська, викладачі закладу; з української сторони – завідувач кафедри математичних і природничих дисциплін початкової освіти Педагогічного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника доктор педагогічних наук, професор Надія Луцан.

З вітальним словом до українських студентів звернулася директор інституту Барбара Каджевська. У свою чергу професор Софія Шарота провела презентацію педагогічного факультету. Урочисто розпочав навчання та вручив посвідчення українським студентам проректор зі справ науки і міжнародної співпраці Краківського педагогічного університету професор Кажімєж Карольчак.

Привітала майбутніх педагогів з пам’ятною подією у їх житті Надія Луцан, яка у своєму виступі також подякувала польським колегам за співпрацю.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: