fbpx

У Крихівцях церква будує дитсадок "Ковчег" – священик просить допомоги. ФОТО

Суспільство 20:20, 01.11, 2018

Для будівництва дитячого садка "Ковчег" при церкві Святих Кирила і Методія у Крихівцях розпочали підготовчі земельні роботи.

"Ми, з Божою допомогою, цього тижня розпочали земельні підготовчі роботи з будівництва нашого парафіяльного дитячого садочка "Ковчег". Просимо всіх наших парафіян, друзів, приятелів підключитися і брати участь у цьому проекті. Проект не простий, не дешевий, потребує великих зусиль усієї нашої спільноти", – звернувся до франківців у соцмережі Фейсбук отець Йосафат Бойко, настоятель парафії Святих Кирила і Методія. 

Найближча мета, повідомив священик, – спорудити фундамент дитячого садка до Нового року. 

Після будівництва храму Святих Кирила і Методія та Парафіяльного Центру, після купівлі житла для багатодітної родини – це четвертий парафіяльний проект.

"Люди добрі, не будьте осторонь такої гарної нагоди,  звернувся до парафіян отець Йосафат. – Так би хотілося, щоб молоді люди, які в житті чогось осягли, які вміють заробляти гроші і розвивати бізнес, вміли також ділитися своїми грошима для спільних і добрих речей нашої Батьківщини і Церкви.

Часто можна почути таку думку: "Як я дороблюся, то тоді буду допомагати". Досвід показує, що такі люди рідко коли доробляються; а є багато людей, які думають навпаки "Допомагаю з того, що маю, щоб Господь допоміг мені щось більше мати". Такі люди блгословенні Господом, відчувають завжди Його підтримку". 

У будівництві "Ковчега" приймають будь-яку допомогу: дерево на опалубку, може бути таке, що залишилося після будови, цемент, щебень і пісок для бетону. Є список.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: