fbpx

У Крихівцях п'яний водій на "Гольфі" вчинив ДТП, в якому потерпіли двоє дітей

Суспільство 08:23, 25.04, 2017

Аварія сталася вчора увечері- близько 21:30: на трасі в Крихівцях під Івано-Франківськом "Гольф" врізався у "Чері", який рухався в попутному напрямку.

За кермом "Гольфа" був 39-річний водій. У селі Крихівці він не обрав безпечної швидкості і зіткнувся автомобілем марки "Чері", повідомляє управління надзвичайних ситуацій ОДА.

Внаслідок ДТП водій автомобіля "Чері" отримав тілесні ушкодження у вигляді забою передньої черевної стінки, забою грудної клітки. Потерпіли також двоє дітей: пасажир 2004 р.н. отримала тілесні ушкодження у вигляді СГМ, забою грудного відділу хребта та пасажир, 2009 р.н. отримала тілесні ушкодження у вигляді СГМ, забою м’яких тканин голови. 

У водіїв відібрано кров на вміст алкоголю. Водій автомобіля марки "Фольксваген Гольф", 1978 р.н., за результатами медичного освідування перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Як повідомляв КУРС, 7 квітня у Крихівцях 17-річний водій на смерть збив жінку і втік з місця ДТП. За тиждень до того ДТП в цьому місці вчинила напідпитку жінка на BMW: наїхала на трьох людей. 

Читайте також: Смертельна ДТП на Криховецькій: причини, наслідки і висновки

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: