fbpx

У Кривому Розі виступ франківського гурту зупинили озброєні люди

Суспільство 12:36, 20.10, 2014

17 жовтня івано-франківський гурт Пан Пупец’ разом з усіма відвідувачами рок-клубу Madisan (Кривий Ріг) опинився у криворізькому відділку міліції. Під час виступу в клуб увірвались озброєні люди в масках, з ними не менша кількість у цивільному (в подальшому виявились слідчими).

 

uINJ8jiHv60[1]

Музикантів та відвідувачів клубу поставили під стіну під автомати. Провели обшук, погрузили у транспорт і розвезли по різних відділках міліції, пише Репортер.

Вже в ході допиту стало зрозуміло, що акція більш політична, аніж звичайний рейд по клубах. І присвячена вона, як стверджують очевидці, маршу пам’яті УПА, що нещодавно проводили у Кривому Розі. Учасників гурту Пан Пупец’ досить довго допитували стосовно оформлення альбому, диски з яким хлопці привезли у Кривий Ріг.

Шукали фашистську символіку в кожному малюнку. Такі ж питання були стосовно пісень та текстів. Сфотографували, переписали всі дані з телефонів, промордували у відділку, але, врешті, відпустили. Як стверджує фронтмен гурту Станіслав Боднарук, дуже символічним було те, що увірвались саме на пісні “Земля”, яка присвячена подіям на Майдані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: