fbpx

У Китаї презентували туристичний та інвестиційний потенціал Івано-Франківщини

Суспільство 08:53, 26.05, 2017

З метою розвитку туристичного потоку з Китаю в Україну та просування українського туристичного продукту офіційна делегація України відвідує Китайську Народну Республіку. Єдиний представник Західної України серед учасників – івано-франківський туроператор "Апельсин".

У ході візиту з 22 по 27 травня заплановані зустрічі в представництвах Національної туристичної адміністрації Пекіна і Шанхаю, в компанії Ctrip (сервіс бронювання та планування подорожей, що охоплює найбільшу аудиторію в Китаї), прес-конференція для профільних ЗМІ, воркшоп українських і китайських туроператорів для всебічного представлення України як туристичної дестинації на китайському ринку, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
24 травня під час офіційний заходів директор туроператора "Апельсин" А. Матійчик презентував для китайських ЗМІ туристичний та інвестиційний потенціал Івано-Франківщини, у тому числі англомовне промовідео, підготовлене за сприяння відділу туризму та міжнародної технічної допомоги управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації.
 

За даними Всесвітньої туристичної організації (UNWTO), туристи з Китаю є лідерами за видатками за кордоном в 2016 році. Мандрівники з КНР витратили на поїздки в 2016 році $ 261 млрд. Це на 12% більше, ніж 2015 року. Улюбленими напрямками китайців стали Японія, Південна Корея, Таїланд, США, а також країни Європи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: