fbpx

У "Лікарні для ведмежат" сотня маленьких франківців вчилися долати страх перед лікарями

Суспільство 15:08, 22.12, 2014

В Івано-Франківську Європейська Медична Студентська Організація (EMSA) провела акцію "Лікарня для ведмежат".

Під час "Teddy Bear Hospital" дітки вчаться долати страх перед лікарями. Виконуючи роль молодих батьків, дітлахи проходять в реєстратуру, щоб зареєструватись та одержати карточку-направлення для відвідування медиків, повідомляє прес-служба Івано-Франківського національного  медичного університету.

За правилами гри, роль хворих пацієнтів виконують іграшкові ведмедики, а студенти-медики допомагають  визначити недугу та подолати її. Як і в справжній лікарні, тут багато відділень, тому діти мають можливість побувати в лора, окуліста, педіатра, стоматолога, травматолога, рентгенолога, хірурга, кардіолога, косметолога, подивитись на записи УЗД й відвідати лабораторію. Після повного медогляду ведмедики отримують рецепт, за яким на діток в аптеці чекають приємні подарунки – сертифікат, наклейки, кульки та медальки.

Цього разу "лікарня" працювала 21 грудня 2014 року у фортечній галереї "Бастіон". Близько сотні діток різного віку за допомогою студентів-медиків у вигляді гри подолали страх перед "білими халатами". Щоб "молоді батьки" не нудьгували, їх розважали герої з "Казкового автобуса" та навчали мистецтву орігамі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: