fbpx

У лікарнях Івано-Франківська облаштовують денні та цілодобові пункти обігріву

Суспільство 16:50, 25.10, 2016

Управлінню економічного та інтеграційного розвитку виконкому доручили забезпечити пункти обігріву продукцією першої необхідності. Це чай, цукор, хліб, масло тощо.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

"З метою запобігання переохолодженню громадян під час осінньо-зимового періоду 2016-2017 років на території міста Центральній міській клінічній лікарні на базі стаціонарних закладів охорони здоров’я міста Івано-Франківська утворити цілодобові та денні пункти обігріву. Забезпечити наявність необхідних медикаментів, перев’язочних матеріалів, ліжкомісць", – йдеться в розпоряджені.

Департаменту соціальної політики дано доручення на базі Будинку нічного перебування утворити цілодобовий пункт обігріву.

Раніше на одній із оперативних нарад у міського голови Руслан Марцінків висловив стурбованість, що в час зимових холодів будуть робити патрульні поліцейські з франківцями у нетверезому стані, які залишаються ночувати на вулиці. Щоби забезпечити їм місце перебування, а також спростити роботу з безпритульними, Будинок нічого перебування перевели на цілодобовий режим роботи. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: