fbpx

У львівському аеропорту анонсували прихід кількох європейських авіаліній

Суспільство 21:55, 07.12, 2017

У 2018 році львівський аеропорт має намір розпочати співпрацю з іспанською компанією, британською EasyJet, а також відкрити трансатлантичні перельоти до Нью-Йорка та Торонто.

Про це йдеться у повідомленні директора міжнародного аеропорту "Львів" Тетяни Романовської  у Facebook, передає ТСН.

Зокрема, EasyJet після вдалих перемовин може запустити рейси до трьох британських міст.

При цьому переговори із лоукост-компанією Ryanair наразі призупинені. Їхні раніше заявлені рейси перерозподілені між іншими авіаперевізниками. Зокрема, Wizz Air літатиме зі Львова до Лондона.

"Наш аеропорт зараз більш зорієнтований на Європу, але в наступному році ми додамо акценти ще й на Азію. Вже зараз ми маємо рейси у Тель-Авів, Баку та чартери у Єгипет і азійську Туреччину. У 2018 році вже відомо про відкриття декількох нових напрямків. Зокрема, Wizz Air відкриває рейси у Гданськ, Катовіце, Дортмунд та Лондон. Компанія Yanair обіцяє нам додати Грузію",  сказала директор аеропорту Тетяна Романовська. 

Наразі міжнародний аеропорт Львів співпрацює із 25 компаніями, серед них і чартери. Так, зі Львова можна вилетіти у 33 напрямках, з-поміж яких виділяють: Польщу, Туреччину, Італію, Кіпр, Грецію, Хорватію, Німеччину, Іспанію та Білорусь. Радіус польотів зі Львова становить орієнтовно 2 години. Керівництво повідомляє, що у наступному році планується додати щонайменше ще двох перевізників. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: