fbpx

У Львові сьогодні продаватимуть побачення з івано-франківською красунею Анною Заячківською

Стиль життя 11:25, 19.12, 2014

Сьогодні у Львові відбудеться благодійний аукціон. Його анонсували на Громадському ТБ разом із Анною Заячківською та Ольгою Собкович.

Анна Зячківська повідомила, що благодійний аукціон спрямований на закупівлю тепловізорів та інших необхідних речей для військових, інформують Вікна

“Я беру участь у ньому. По-перше, як художник виставила картину “Світло для світу”. А крім того, як Міс – лот вечеря зі мною”, – зазначила "Міс Україна-2013”.

Нагадаємо, Анна Заячківська  українська модель, акторка, виконавиця авторських пісень; за освітою художник-іконописець. Дівчина представляла Україну на конкурсі краси "Міс Світу-2013", що проходив в Індонезії (о. Балі), з наступними результатами: третє місце у конкурсі талантів з авторською піснею "Moment of glory", "top-10 beach fashion" та "10 top models of World".

Народилася в Івано-Франківську. На час участі в конкурсі була студенткою четвертого курсу Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Стала переможницею конкурсів "Княгиня Прикарпаття 2012", “Княгиня Топ-модель Україна 2013” та "Міс Україна 2013". Авторка поезії та виконавиця власних пісень, актриса, модель, художник-іконописець та громадський діяч.

Під час Революції Гідності була активним учасником Майдану і членом "Медичної сотні".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: