fbpx

У Львові вночі гасили пожежу у спорткомплексі Міноборони: евакуювали понад 200 людей

Суспільство 12:28, 10.06, 2018

У Львові в ніч на неділю рятувальники локалізували пожежу в триповерховій будівлі спортивного комплексу Міністерства оборони України, з сусідами гуртожитку евакуйовані 120 чоловік.

Про це повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій України.

"10 червня о 02.26 в м. Львів по вул. Клепарівська, 39 у триповерховій будівлі спортивного комплексу Міністерства оборони України виникла пожежа. О 05.35 підрозділами ДСНС пожежу локалізовано на площі 4,4 тис. кв. м. Жертв і постраждалих немає", – йдеться в повідомленні на сайті відомства.

В інформації також підкреслюється, що була проведена евакуація 120 чоловік з поруч розташованого гуртожитку. До гасіння пожежі було залучено 21 одиницю техніки і 130 чололовік особового складу ДСНС, передає ZIK.

На місці пожежі працює оперативна група Головного управління ДСНС України у Львівській області.

У свою чергу, в патрульній поліції Львівської області повідомили, що евакуйовано було більш як 200 чоловік.

"Інспектори виявили поруч житловий гуртожиток на 4 поверхи і, оскільки полум’я швидко поширювалося, – оперативно евакуювали всіх жителів, в тому числі дітей та літніх людей. Провели евакуацію ще з кількох житлових будинків поруч – усього понад двісті осіб", – сказано в повідомленні на сторінці патрульної поліції регіону в Фейсбук у неділю вранці.

Також відзначено, що на місці працювали 4 екіпажі патрульної поліції, ДСНС, медики і військові. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: