fbpx

У Марші за сімейні цінності взяли участь понад сотня франківців і міський голова. ФОТО

Суспільство 14:27, 23.03, 2016

Марш проти абортів і на підтримку традиційних сімейних ціностей в Івано-Франківську ініціювала християнська організація "Рух за життя".

Хода розпочалася від церкви Пресвятої Богородиці на вулиці Чорновола. Після спільної молитви десятки франківців, священики, монахині з кульками і транспарантами пройшли маршрутом Чорновола  Сахарова – Мельника – Незалежності, на якому поліція попередньо заблокувала проїзд автотранспорту.

Заступник голови "Руху за житя" Мирослав Возняк зазначив, що марш проводиться, аби привернути увагу до простої істини – людське життя є безцінним даром. "Якщо ми заборонимо аборти, наша країна розцвіте і ми будемо щасливо жити",  вважає Возняк.

На збереженні традиційних родинних і християнських цінностей наголосив і міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

"Моя позиція щодо збереження сімейних, християнських цінностей категорична. Нам важливо йти у Європу, але зберігати свої сімейні цінності. Польща довела, що можна бути у Європейському Союзі з консервативними сімейними християнськими цінностями", – заявив Марцінків.

Марш проти абортів Івано-Франківськ from Василь Крайник on Vimeo.

Марш завершився невеликим віче на Вічевому майдані в Івано-Франківську.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: