fbpx

У мережі з’явилася безкоштовна дитяча книжка франківської письменниці про щеплення

Культура 19:37, 30.04, 2018

Книжка "Лілі, яка потоваришувала з вірусами та здійснила їхню найбільшу мрію" побачила світ в рамках програми з охорони здоров’я Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Автор казки та додатків для спільної роботи батьків та дітей – письменниця з Івано-Франківська Катерина Бабкіна, ілюстрації зробила Анна Сарвіра. Випустило книжку видавництво "Книголав". Видання доступне для вільного читання онлайн, пише ЛітАкцент.

Найближчим часом планується вихід і друкованої версії, загальний тираж якої складатиме 40 тисяч примірників. Книжка буде розповсюджуватися безкоштовно. Із травня її надішлють у дитячі садки тих регіонів, що найбільше постраждали від спалаху кору в Україні.

У книжці через цікаву та доступну історію про дівчинку Лілі розповідається про те, що таке вакцинація і навіщо потрібні щеплення, є цікаві ігри та корисна інформація про те, як захиститися від інфекцій та бактерій.

Казку у доповненій реальності для смартфонів та планшетів реалізували Kifreez. В кінці квітня буде доступним безкоштовний мобільний додаток Lili UNICEF з App Store або Google Play.

Книгу створено за фінансової підтримки USAID.

Книжку "Лілі, яка потоваришувала з вірусами та здійснила їхню найбільшу мрію" онлайн можна читати за посиланням>>>.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: