fbpx

У мережі з'явився оновлений проект генплану Івано-Франківська

Суспільство 14:26, 27.07, 2018

Департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини презентував новий генеральний план міста. Вчора, 26 липня, розпочалася процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті "Внесення змін до генерального плану м. Івано-Франківська".

Проект був розроблений ДП УДНДІПМ "Діпромісто" імені Ю. М. Білоконя на замовлення Департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини Івано-Франківської міської ради за рішенням сесії міської ради № 70-11 від 15.03.2017 р. "Про внесення змін до генерального плану м. Івано-Франківська суміщеного з історико-архітектурним опорним планом міста".

Ознайомитися з документацією проекту можна в робочі дні з 8.00 по 16.00 в Департаменті містобудування, архітектури та культурної спадщини за адресою вул. Незалежності, 9, поверх 5, каб. 504.

Пропозиції подаються і реєструються в каб. 501 до 26 серпня 2018 р.

Основне креслення генерального плану можна побачити в холі міської ради, що на Грушевського, 21, на 1-му поверсі, і в холі Департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини біля каб. 501.

Також є можливість завантажити зображення: http://www.mvk.if.ua/uploads/files/48138-genplan-zminy.zip

За організаційне забезпечення процесу відповідає заступник директора – начальник управління генерального плану та містобудівного кадастру Артур Прокіпчук.

Як зазначив міський голова Руслан Марцінків, ми за крок до отримання головного містобудівного документа.

Секретар міської ради Оксана Савчук говорить, що місто давно потребує генерального плану, а тому зараз міська рада послідовно завершить усю відповідну процедуру, щоб це відбулось.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: