fbpx

У мерії Івано-Франківська відкрили "прозорий" відділ звернень громадян. ФОТО

Суспільство 10:59, 12.01, 2018

У приміщенні Івано-Франківської міської ради на першому поверсі відкрили оновлений відділ звернень громадян.

Тут також оновили хол і з'явився дитячий куток. Орієнтовна вартість нового офісу 300 тисяч гривень.

Міський голова Руслан Марцінків на відкритті нового офісу зазначив, що це перший крок, щоб показати франківцям, наскільки відкритою до громади має бути влада і як вона має йти їй назустріч.

"Насправді ця подія є символічною. Подія, яку відчуває кожен іванофранківець, коли приходить у ці стіни. Стіни зроблені за радянських часів, коли людина була гвинтиком системи і мала підпорядковуватися їй, а не якимось цінностям. І тому дуже важливо змінювати ці цінності через такі речі", – сказав мер.

Завідувачка відділом звернень громадян Наталія Шологон розповіла, що за минулий рік відділ, в якому є три працівники, отримав і опрацював понад 5,5 тисяч звернень.

"Перед виборами міський голова йшов з програмою, в якій шлося, що він відкритий до спілкування. Цей пункт програми виконується на 100%,  зазначила Шологон.  Я думаю, що це буде комфортно, ми будемо ближче до людей, мешканці будуть знати нас. Офіс працюватиме під девізом: "Чим вам допомогти?"" 

Обладнати прозорий офіс на першому поверсі адмінбудинку Руслан Марцінків запропонував у лютому 2017 року. Його планували відкрити у серпні

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: