fbpx

У мікрорайоні Пасічна в Івано-Франківську міняють труби в теплових мережах

Суспільство 11:10, 30.06, 2015

Тепловий район "Пасічна", що є складовою частиною ДМП "ІФ Теплокомуненерго", в рамках підготовки до нового опалювального сезону 2015-2016 проводить комплекс ремонтних робіт на тепломережах.

Як повідомив начальник теплового району "Пасічна" Ігор Третяк, на ділянках, що потребують заміни зношених труб, ведуться роботи. Труби, що вже відслужили свій термін, замінюються на нові, і після зварних робіт виконується перевірка гідравлічним випробуванням на надійність швів. Після цього ділянка приводиться до належного первісного стану і здається згідно з актом виконаних робіт.

Серед виконаних робіт – ремонт вводу до будинків на вулицях Пулюя, 1-3, Пулюя, 10 А, Галицька, 101, Галицька, 59, Галицька, 128 тощо. Загалом станом на 22 червня ліквідовано 23 заздалегідь виявлені прориви трубопроводів, інформує БРІЗ.

Також замінили труби на магістральному теплопроводі на вулиці Тролейбусній, 40 А.

За словами Ігоря Третяка, на ділянці, що біля Національного технічного університету нафти і газу, вже завершено весь комплекс ремонтних робіт, тож прийшла техніка, аби упорядкувати ділянку. У цей же день розпочинаються земляні роботи на вулиці Військових ветеранів, 3 А. 

Заплановані роботи із заміни труб на магістральному теплопроводі діаметром 325 мм в районі АС-2, в районі вулиці Марійки Підгірянки, 17, на Південному бульварі, 30, біля бібліотеки Національного технічного університету нафти і газу, на вулиці Бельведерській, 2 А, на вулиці Франка, 10, біля училища №13. 

 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: