fbpx

У міськвиконкомі розповіли, як святкуватимуть День молоді

09:43, 24.06, 2014

Цього року в обласному центрі святкові заходи до Дня молоді, який відзначається в останню неділю червня, носитимуть не розважальний, а національно-патріотичний характер.

Влада Івано-Франківська запланувала п’ять заходів у рамках святкування Дня молоді, які проходитимуть з 13 до 22 години.

Про це повідомив начальник управління у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики МВК Володимир Соловйов.

Розпочнеться відзначення Дня молоді 27 червня з урочистого засідання молодіжної ради міськвиконкому. На 29 червня заплановано п’ять заходів, три з яких проведе управління у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики, а два – управління культури міськвиконкому.

«29 червня з 13 до 22 години буде задіяна пішохідна вулиця Незалежності і Вічевий майдан на заходи, які сплановані управлінням. Все починається з показу вишиванок «Український колорит». Буде розстелено від стоматологічного корпусу медуніверситету до дерева щастя весільний рушник і по ньому буде відбуватися показ вишиванок, в якому зможуть взяти участь усі охочі, – розповів Соловйов. – З 15 до 17 години на Вічевому майдані відбудеться фестиваль української патріотичної пісні «Гордість України» і з 18 до 22 – на великому екрані на площі Незалежності  буде демонструватися документальний фільм, який знятий під час Революції гідності, у супроводі сучасної української музики».

Крім того, у ТРЦ «Велес» проходитиме захід «Ми майбутнє України».

«Таким чином, заходи матимуть національно-патріотичну спрямованість і пропагуватимуть національну культуру і традиції, що в цьому році є правильним», – підсумував чиновник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: