fbpx

У Монастирчанах на Богородчанщині відкрили амбулаторію. ФОТО

Суспільство 17:41, 14.06, 2018

У селі Монастирчани Богородчанського району після капітального ремонту відкрили приміщення ФАПу, реорганізованого в амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

З цієї нагоди на урочистості завітали голова облдержадміністрації Олег Гончарук та голова обласної ради Олександр Сич, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

"Незалежно від того, де розташована медична установа – в обласному, районному центрі, місті чи у селі, – лікарські послуги мають бути однаково якісними та надаватись у  належних умовах, – підкреслив Олег Гончарук. – Саме тому вкрай актуальним є вирішення тих питань, які стосуються забезпечення якісної медичної допомоги, зокрема, створення амбулаторій загальної практики сімейної медицини".

Голова обласної державної адміністрації також відзначив вагомий внесок громади Монастирчан у відбудову медичного закладу, адже на ремонтні роботи вони зібрали кошти на співфінансування.

Слід відзначити, що проект амбулаторії загальної практики сімейної медицини "Крок назустріч людям" було розроблено у 2016 році. 

За кошти, зібрані у рамках проекту, вдалося замінити покрівлю закладу, фасад, облагородити територію довкола амбулаторії, провести водопостачання та водовідведення, збільшити кількість кабінетів.

Відтепер в установі працюватимуть 10 медичних працівників, що дасть можливість надавати більш кваліфіковані та якісні послуги пацієнтам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: