fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • У Надвірній перевізників зобов'язали повернутися до старих тарифів, поки ті офіційно не доведуть необхідність підвищення

У Надвірній перевізників зобов'язали повернутися до старих тарифів, поки ті офіційно не доведуть необхідність підвищення

Суспільство 11:04, 26.01, 2017

Перевізників у Надвірній зобов'язали повернути ціну проїзду в автобусах до попереднього рівня.

З 13 січня проїхати з Надвірної до Івано-Франківська стало коштувати на 10 гривень дорожче. Так перевізники вирішили самовільно, інформує ТРК "Карпати".

Під тиском громадськості та Антимонопольного комітету місцева влада зобов'язала власників маршрутів повернути вартість до попередніх 15 гривень, поки офіційно не доведуть необхідність такого підвищення. На це відвели час до 1 лютого.

Активіст Андрій Гунда коментує результати спільної наради за участю влади, перевізників та громадськості:

"До 1 лютого ціни перевізники не піднімають, а здійснюють перевезення пасажирів за ціною 15 грн. Проте перевізники на цей час цю цмову не виконують і беруть з людей 25 грн. РДА має організувати і замовити аудиторську перевірку вартості проїзду. До вівторка усі перевізники, які здійснюють перевезення до Івано-Франківська, мали подати розрахунки вартості проїзду".

Тим часом громада проводить свій паралельний розрахунок тарифу з Надвірної до Франківська. А водії неохоче знижують ціну, користуючись поганою поінформованістю пасажирів.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: