fbpx

У Надвірній чоловік поцупив у товариша телефон

Суспільство 12:47, 25.04, 2016

У місті Надвірна зловмисник під час застілля у свого товариша викрав мобільний телефон марки "Леново А5000" вартістю близько 3 тисяч гривень, який після чого продав за 400 гривень.

На спецлінію "102" Надвірнянського відділу поліції надійшло повідомлення від 36-річного місцевого жителя про крадіжку його мобільного телефону.

На місце події виїхали правоохоронці, які в ході пошукових заходів встановили особу чоловіка, якого запідозрили у причетності до вчинення цього злочину. Ним виявився 29-річний житель міста, повідомили у секторі комунікації ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області.

Як з’ясувалося пізніше, зловмисник напередодні прийшов у гості до потерпілого. Після того, як випили по чарці, господар будинку заснув, а гість у той час таємно викрав його мобільний телефон. Після чого продав викрадене на місцевому ринку за 400 гривень, а отримані кошти потратив на спиртні напої.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, зловмисника можуть ув’язнити на три роки. Крім того, правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до подібного роду злочинів, адже він уже мав проблеми із законом та притягувався до кримінальної відповідальності.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: