fbpx

У Надвірній відбувся Всеукраїнський турнір з кікбоксингу. ВІДЕО

Спорт 21:05, 31.05, 2016

28-29 травня в Надвірній у спорткомплексі "Нафтохімік" відбувся Всеукраїнський турнір з кікбоксингу WTKA "Кубок Західного Регіону" присвячений Дню захисту дітей.

У змаганнях взяло участь понад 70 спортсменів з різних куточків Галичини: Чернівці, Коломия, Калуш, Стрий, Тернопіль, Надвірна.

Збірну Івано-Франківська на змаганнях представляли такі бійцівські клуби, як СК "Колізей", СК "Рубіс" та СК "Бескид".

Як розповів один із співорганізаторів турніру Олексій Рошак, за попередніми домовленостями на турнір повинна була завітати команда з Польщі, а турнір набути статусу міжнародного, проте, на жаль, з певних причин поляки не змогли прибути на змагання. Також не змогла приїхати збірна з Харкова.

Спортсмени змагалися у трьох розділах: фул-контакт (дозволені удари руками, як у боксі, та удари ногами вище пояса), лоу-кік (правила як у розділі фул-контакт плюс дозволені жорсткі удари по ногах – лоу-кіки) та К-1 (правила як у розділі лоу-кік, плюс дозволені удари колінами та клінч до 3 секунд). 

Останній розділ по праву вважається найбільш жорстким та видовищним. Саме за цією версією відбуваються змагання на професійному ринзі.

У підсумку змагань в цьому році кубок Західного Регіону поїхав у Чернівці в СК "Джеб" (тренер Лунін Володимир). Також чернівецька команда отримала безкоштовну путівку на тренувальні збори "Україна-Польща", які пройдуть цього літа на Прикарпатті. Таку ж путівку отримала команда з Надвірної та Стрия.

Також приємною несподіванкою стала невелика грошова нагорода за найбільш технічний бій турніру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: