fbpx

У Надвірній врочисто відкрили пологове відділення. ФОТО

Здоров'я 13:30, 29.12, 2015

У Надвірній відбулося урочисте відкриття оновленого пологового відділення у центральній районній лікарні.

Участь у заході взяв голова облдержадміністрації Олег Гончарук, керівництво району та міста, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.

 

Як розповів головний лікар Надвірнянської ЦРЛ Сергій Ємельянчук, перший етап ремонту розпочався ще у 1997 році, але у зв’язку з відсутністю фінансування неодноразово роботи призупинялися. 

"У поточному році було профінансовано понад 4,5 мільйони гривень з бюджетів різних рівнів. Завдяки спільній роботі обласної, районної та міської влади ми сьогодні відкриваємо це пологове відділення, – повідомив Сергій Ємельянчук. – У районі народжується понад 1300 дітей щорічно, але у зв’язку із реконструкцією ми могли приймати тільки близько 900 пологів".

Варто зазначити, що в жовтні цього року, перебуваючи в Надвірнянському  районі з робочою поїздкою, голова облдержадміністрації Олег Гончарук запевнив працівників закладу, що ремонтні роботи будуть завершені ще до кінця року.

"Тоді, мабуть, не всі вірили, що ми зможемо за такий короткий термін завершити ремонт. Та завдяки спільним зусиллям нам вдалося виконати взяті на себе зобов’язання", – зауважив очільник Прикарпаття.

На завершення голова облдержадміністрації привітав присутніх із прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим і запевнив, що в майбутньому обласна влада тісно співпрацюватиме з місцевими керівниками задля досягнення конкретних результатів.

"Ми докладемо максимум зусиль, щоб у наступному році завершити роботи з будівництва та ремонту інших важливих об’єктів, особливо коли йдеться про медичну галузь",  наголосив Олег Гончарук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: