fbpx

У Надвірній викликали поліцію через викрадення людини, коли таксист посадив п'яну пасажирку у багажник. ФОТО

Суспільство 19:08, 29.10, 2018

До надвірнянських поліцейських о 14:30 надійшло повідомлення від мешканки села Пнів про те, що двоє чоловіків намагаються посадити жінку у багажник автомобіля.

Отримавши повідомлення, поліцейські оголосили план “Сирена” та на місце виклику виїхали слідчі. Правоохоронці згодом розшукали автомобіль, на якому пересувалися потенційні викрадачі.

Як з’ясувалося, двоє судимих чоловіків і їхня товаришка розпивали спиртні напої. Після того вирішили поїхати за іншою адресою відпочивати. Викликали таксиста, але він не захотів брати жінку-пасажира, бо вона перебувала в сильному алкогольному сп’янінні. Жінка впросила водія і сказала, що поїде у багажнику. Керманич погодився.

У цей момент мешканка Пнева помітила такі дії і зателефонувала у поліцію, повідомили у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Серед чоловіків громадянин 1969 року народження, який судимий і наразі перебував у розшуку. Інший чоловік, 1996 року народження, мав судимість за крадіжки.

Трьох осіб поліцейські повезли у медзаклад на освідчення.

Прикарпатця, який перебував у розшуку через порушення адміністративного нагляду за інший злочин, затримали у порядку ст. 208 КПК України. З іншим чоловіком та жінкою поліцейські провели профілактичну бесіду.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: