fbpx

У наступні два дні на дорогах Прикарпаття оголосили "жовтий" рівень загрози

Суспільство 16:42, 25.11, 2018

Штормове попередження від метеорологів та засторога про рівень небазпеки на автошляхах – водіям повідомили про небезпеку на дорогах Прикарпаття 26 та 27 листопада.

Вчора рятувальники оприлюднили штормове попередження на понеділок та вівторок.

"Вдень 26 листопада та протягом доби 27 листопада в Івано-Франківській області очікується ускладнення погодних умов: сніг та мокрий сніг, місцями сильний сніг (приріст снігового покриву 8-15 см), на дорогах ожеледиця, в окремих районах налипання мокрого снігу та ожеледь", – інформують рятувальники.

Сьогодні обласне управління ДСНС додатково повідомило, що погодні умови двох наступних днів можуть зумовити порушення руху транспорту на автомобільних дорогах. 

Йдеться про 2 рівень загрози "жовтий", зазначають в ДСНС.

Укравтодор деталізує, що 26-27 листопада очікується погіршення погодних умов, і апелює до свідомості водіїв не порушувати швидкість і бути обережними на дорогах. Рівень загрози зумовлює мокрий сніг, який поєднається з ожеледицею.

"Жовтий" рівень загрози на мові рятувальників і дорожників означає порушення руху на дорогах (окремі загрозливі ділянки, затори, тянучки тощо), що його зумовлює синоптична ситуація. 

"Червоний" рівень – припинення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг. Тобто коли вони стають геть непроїзними. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

 

 

 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: