fbpx

У неділю в аваріях на Прикарпатті загинули троє людей

Суспільство 09:28, 10.09, 2018

Смертельні ДТП сталися у Калуші, Тисменицькому та Рогатинському районах.

В Калуші розбився 31-річний водій мотоцикла "SUZUKI". Він на зустрічній смузі руху зіткнувся з автомобілем BMW-523i. Внаслідок ДТП водій мотоцикла помер на місці події.

У селі Потік Рогатинського району водій Mercedes E220 CDI на іноземній реєстрації збив 41-річного пішохода. Від отриманих травм пішохід помер у реанімації Рогатинської ЦРЛ.

Ще один пішохід загинув ввечері у Ямниці. Водій ВАЗ 2114 збив жителя Загвіздя, який перебігав дорогу у невставноленому місці. Потерпілий помер на місці події.

В аварії в селі Лісний Хлібичин Коломийського району водій "Опель Астра" збив велосипедиста. 60-річний потерпілий з травмами госпіталізований в Коломийську ЦРЛ.

О 23 годині в селі Боднарів Калуського району водій ВАЗ 2107 збив 60-річного пішохода, який переходив проїжджу частину дороги по пішохідному переходу. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження.

Нагадаємо, у п'ятницю в трьох аваріях на Прикарпатті загинули семеро осіб. Після цього до водіїв звернувся начальник поліції Івано-Франківщини Володимир Голубош.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: