fbpx

У новій пісні Олег Винник порадив, як боротися із залежністю від соцмереж. ВІДЕО

Стиль життя 17:12, 29.05, 2019

Співак Олег Винник презентував запальну композицію "Наталя-Наталі", концертну версію якої озвучить 4 червня на стадіоні "Рух" в Івано-Франківську.

"Віртуальний світ давно замінив реальний. Соцмережі стали невід'ємною частиною нашої дійсності. Люди впадають у крайнощі, перетворюючи своє життя на нескінченну погоню за лайками. У новій пісні Олег Винник торкнувся актуальної теми і порадив хороші "ліки" від інтернет-залежності",  йдеться на офіційній сторінці співака у Фейсбуці.

"На жаль, сьогодні щастя для багатьох вимірюється кількістю підписників і лайків у Facebook та Instagram. "Посиденьки" в соцмережах, перегляд стрічки новин  звична справа у будь-яку вільну хвилину. Але реальне життя  інше! Саме цій темі я присвятив свою нову пісню",  зазначає автор і виконавець Олег Винник. І одразу ж дає дієвий рецепт: "Та Любов, як Цілющий бальзам,  Ліки від Фейсбук-Інстаграм",  співає артист.

Композиція має жіноче ім'я  "Наталя-Наталі". Вона вийшла жартівливою, драйвовою, рок-н-рольною і зовсім не схожою на попередні треки співака.

"У музиці  український колорит. У тексті  український стержень. Студійна версія вже доступна на радіостанціях, музичних майданчиках і YouTube-каналі виконавця. Концертна версія прозвучить в літньому стадіонному турі Олега Винника, який стартує 29 травня",  йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 4 червня Олег Винник виступить на міському стадіоні "РУХ" в Івано-Франківську з новою програмою в рамках туру "Роксолана".

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: