fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Здоров'я
  • В облдержадміністрації обіцяють звільнити лікаря, який відмовив у безоплатній допомозі постраждалому на Майдані

В облдержадміністрації обіцяють звільнити лікаря, який відмовив у безоплатній допомозі постраждалому на Майдані

Здоров'я 11:28, 23.11, 2015

Директор департаменту охорони здоров'я Івано-Франківської ОДА Мирон Матейко обіцяв звільнити лікаря обласної лікарні, який відмовився безоплатно зробити рентген пораненому на Майдані.

Про це КУРСу повідомила волонтерка Наталія Сербин.

"Крім того, Матейко підписав наказ про те, що вісім людей, визнаних постраждалими на Майдані, зможуть безоплатно лікуватися у будь-якій лікарні області. Наразі, за словами Матейка, на медичну допомогу цим людям, за обласною програмою, в бюджеті залишилося приблизно 300 тисяч гривень", – повідомила Сербин.

Нагадаємо, 19 листопада в обласну лікарню звернувся чоловік, який був поранений на Майдані. Йому відмовили в безоплатному обстеженні, незважаючи на те, що в області діє програма лікування постраждалих під час революції та учасників АТО.

Як писав КУРС, у січні цього року обласна рада передбачила в бюджеті 6,5 млн гривень на програму підтримки сімей загиблих (постраждалих) на Майдані та учасників АТО. Як саме виконується, чи точніше сказати саботується ця програма обласною владою, КУРС детально писав у матеріалах Як на Прикарпатті влада імітує підтримку учасників АТО і Як на Прикарпатті влада імітує підтримку учасників АТО – 2.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: