fbpx

У Палаці Потоцьких проведуть перший фестиваль-маркет "Franek Shop"

Стиль життя 13:50, 09.08, 2018

У суботу, 11 серпня, на території Палацу Потоцьких відбудеться перший фестиваль-маркет "Franek Shop", де усі охочі зможуть ознайомитись з хендмейд-ремеслами, пройти майстер-класи та придбати вироби ручної роботи.

"Ідея цього фестивалю полягає в створенні платформи, де кожен знайде щось для себе, щось "своє", і неважливо, чи це буде якийсь продукт, послуга чи просто нові цікаві знайомства", – розповідає співорганізаторка заходу Оксана Вовк

На фестивалі-маркеті можна буде побачити вироби ручної роботи, в які люди вкладають свою душу, та роблять це якісно та класно. Так, можна буде придбати жіночі прикраси з натурального каміння, чоловічі метелики, дитячий текстиль, мило та скраби ручної роботи та інший цікавий хендмейд.

Окрім цього, гості фестивалю зможуть відвідати цікаві майстер-класи які проходитимуть у Палаці Потоцких, а в "Urban Space 100" учасники проводитимуть цікаві лекції. 

"У нас на меті не те, щоб хтось прийшов щось продати, хтось – купити, а познайомити людей з певним видом творчості, щоб людина могла розповісти, як вона це робить, що хоче цим сказати, як до цього прийшла, і навіть показати, як вона це виготовляє", – зазначає Оксана.

Майстрів організатори знаходили за допомогою Інтернету, за рекомендаціями знайомих, робили оголошення, та й самі звертались.

"Фестиваль-маркет, тому що це фестиваль, де неформальне спілкування, цікава атмосфера, веселе та пізнавальне проведення часу. А маркет, тому що там при бажанні відвідувачів ніхто не забороняє щось придбати",  пояснює вибір формату організаторка.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: