fbpx

У парламенті буде опозиційне об'єднання "Укроп"

Політика 15:33, 02.12, 2014

Депутати Дмитро Ярош, Андрій Білецький, Борислав Береза, Борис Філатов і Володимир Парасюк створюють опозиційне об'єднання у Верховній Раді за назвою "Укроп".

Як розповів Береза, у цю групу можуть увійти й ті представники коаліції, яким не подобається нинішній стан справ, пише УП.

"Створюється парламентська опозиція – так і називається "Укроп", українська опозиція. На даний момент до нас стали приходити люди з коаліції, які також зацікавлені у входженні в цю групу, бо вони не задоволені тим, що зараз відбувається", – сказав він.

Їхні імена депутат розкривати не став, зазначивши, що буде багато людей з "Народного фронту" і "БПП". 

"Багато людей із "Народного фронту" і БПП".

Береза підтвердив, що Ярош, Білецький, Філатов і Парасюк разом із ним увійдуть у цю групу.

"Досить, поки досить (імен)", – сказав він, відзначивши, що його колеги просили поки не поширювати інформацію.

За словами Берези, у групу вже готові увійти більше 10 осіб, тоді як необхідно щонайменше 19. 

Як відомо, Ярош і Береза – члени "Правого сектору". Білецький – колишній командир полку "Азов". Парасюк – активіст Майдану, який став відомим після гарячого виступу в центрі столиці наприкінці лютого, коли погрожував лідерам тодішньої опозиції подальшими протестами, якщо Віктор Янукович не піде з посади президента.

Філатов – права рука голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського, бізнесмен і в минулому журналіст. Він пройшов у парламент теж як самовисуванець, у фракцію "Блоку Петра Порошенка" входити в останній момент відмовився.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: