fbpx

У "ПБС" заявляють, що проти компанії поширюють "чорний PR"

Суспільство 18:05, 09.02, 2018

У компанії "ПБС", яка ремонтує дороги і будує мости на Прикарпатті, заявляють, що поширена в ЗМІ інформація про крадіжку піщано-гравійної суміші працівниками компанії не відповідає дійсності.

4 лютого 2018 року Тисменицьким районним судом було оприлюднено рішення про накладання арешту на екскаватор, який належить ТзОВ "ПБС". Це рішення ухвалили на підставі незаконного, на думку судді, вивезення піщано-гравійної суміші у селі Драгомирчани, біля русла річки Бистриця Солотвинська, поруч автомобільної дороги Н-10 Стрий – Мамалига.

"Вважаємо дане рішення незаконним та заангажованим, – йдеться у заяві компанії. – Поширена низкою ЗМІ інформація про начебто крадіжку піщано-гравійної суміші представниками "ПБС" не відповідає дійсності".

Як запевняють в "ПБС", техніка фірми взагалі не працювала безпосередньо біля русла річки, а лише навантажувала піщано-гравійну суміш, яка була використана для будівництва тимчасового пантонного моста після руйнівної повіні 2008 р. Ці роботи були законними та санкціонованими. 

Інженерні споруди тимчасового понтонного мосту підлягали демонтажу, тому між ТзОВ "ПБС" та Службою автомобільних доріг в Івано-Франківській області була досягнута домовленість про те, що піщано-гравійну суміш, яка була використана для будівництва тимчасового понтонного мосту, ТзОВ "ПБС" використає при плановому ремонті доріг (підсипці узбіч), а вартість матеріалів буде вирахувано з кошторису та актів виконаних робіт, тим самим будуть заощаджені державні кошти у розмірі близько 2 мільйонів гривень. 

Цю інформацію, наголошують у компанії, можна легко перевірити у компетентних представників САД області.

"У зв’язку з вищесказаним передбачаємо, що дуже скоро незаконне рішення про арешт техніки ТзОВ "ПБС" буде скасоване. В свою чергу просимо не поширювати неперевірену інформацію та при бажанні звернутись в прес-службу ТзОВ "ПБС" для отримання офіційного коментаря",  пропонують в компанії.

На правах реклами 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: