fbpx

У ПНУ імені Василя Стефаника відбувся День вступника

Суспільство 09:22, 23.03, 2015

У Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника у неділю, 22 березня, відбувся День вступника. Абітурієнти мали змогу ознайомитися з навчальним закладом та спеціальностями, які пропонує університет.

Розпочався захід із презентації факультетів та інститутів. У фойє гуманітарного корпусу майбутні вступники та їхні батьки переглянули інформаційні тематичні стенди, отримали рекламні буклети, брошури та інші друковані матеріали профорієнтаційного характеру.

В актовій залі відбулося урочисте відкриття заходу. Зі вступним словом виступив ректор ПНУ, професор Ігор Цепенда.

"Державний вищий навчальний заклад "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника" IV рівня акредитації – один із престижних та авторитетних навчальних закладів України, де поєднуються кращі національно-історичні, культурні традиції українського народу з європейським стилем навчання на засадах Болонського процесу, член Євразійської асоціації університетів та Європейської асоціації університетів. Орієнтований на європейські стандарти освіти, університет надає можливість студентам навчатися за системою подвійних дипломів. В цьому напрямку ми співпрацюємо, зокрема, з Варшавським університетом, Краківською гірничо-металіргійною академією, Жешувським університетом і іншими", – зазначив ректор.

Ігор Цепенда підкреслив, що 2015 рік є знаковим для закладу, адже цьогоріч університет, як один із найстаріших вищих навчальних закладів Прикарпаття, відзначає 75 років з дня заснування. 

Директор Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти Богдан Томенчук ознайомив присутніх з графіком зовнішнього незалежного оцінювання в 2015 році. Майбутніх абітурієнтів та їх батьків особливо зацікавили роз'яснення Правил прийому до університету у 2015 році. Відповідальний секретар приймальної комісії закладу, доцент Руслан Запухляк провів відповідну презентацію та відповів на запитання учасників заходу. 

Після урочистої частини свята гості побували у навчальних аудиторіях закладу, де під час зустрічей з представники факультетів та інститутів отримали детальну інформацію за окремими напрямами підготовки фахівців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: