fbpx

У поліції Прикарпаття відзначили найкращих службовців. ФОТО

Суспільство 16:55, 17.10, 2017

Сьогодні в Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня захисника України.

З вітальним словом звернувся керівник обласної поліції Віктор Шкутов, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

"Це свято кожного, хто віддавав і продовжує віддавати свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. І зараз у зоні АТО наші працівники продовжують нести службу, а загалом за цей період там побувало уже 1207 правоохоронців. На превеликий жаль, у цій неоголошеній війні загинуло 15 наших бійців, четверо зникли безвісти. За роки незалежності на вівтар боротьби зі злочинністю та захисту державного суверенітету поклали своє життя 24 працівники. Нині нас об’єднує єдина мета – збереження територіальної цілісності України та миру в Україні", – зазначив Шкутов.

За добросовісне та сумлінне виконання службових обов’язків очільник поліції привітав найкращих працівників поліції області, вручивши їм відзнаки: відповідно до Указу Президента України "За участь в антитерористичній операції" полковнику поліції Миколі Іваницькому, грамоти та подяки від Міністра МВС "За зразкове виконання посадових обов’язків, особисту ініціативу і самовідданість, високий професіоналізм" підполковнику поліції Михайлові Будзу, медаль від Міністерства оборони України "За сприяння Збройним Силам України" капралу поліції Заліні Гагуловій. Почесними грамотами голів Івано-Франківської обласної державної адміністрації та обласної ради нагородили майора поліції Богдана Кузика та інших.

Крім того, відповідно до наказу МВС України "Про занесення на Дошку пошани Міністерства внутрішніх справ України імен кращих працівників", за мужність, відвагу, героїзм, сумлінне виконання службових обов’язків нагороджено нагрудним знаком "Кращий працівник МВС України" полковника поліції Ігоря Бабюка, заступника начальника ГУНП в області, його ім’я внесено на дошку пошани МВС України.

На завершення заходів керівник поліції Прикарпаття ще раз привітав особовий склад з Днем захисника України та побажав усім міцного здоров’я, родинного щастя, добра й достатку, людського тепла й підтримки, успішної служби на благо українського народу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: