fbpx

У поліції розповіли деталі збройного нападу на будинок сільського голови Стратина

Суспільство 11:47, 16.03, 2017

14 березня на оселю голови сільської ради села Стратин Рогатинського району напало четверо невідомих у масках. Із застосуванням зброї вони зв'язали полімерними хомутами та скотчем подружжя.

Від одержаних тілесних ушкоджень, що супроводжувались перекриттям органів дихання, дружина господаря померла на місці, а чоловік доставлений на лікування у районну лікарню, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Під час розбійного нападу, поєднаного з проникненням у житло, зловмисники викрали 10 000 гривень та газовий пістолет марки "МСП 3364".

Невідомі особи умисно позбавили життя 57-річну дружину сільського голови, спричинивши їй тілесні ушкодження у вигляді механічної асфіксії, перекривши органи дихання, від чого остання померла на місці, а 59-річному господарю спричинили тілесні ушкодження у вигляді синдрому здавлення обох гомілок та передпліччя, політравму, після чого з місця скоєння злочину скрились.
У кримінальному провадженні призначено та проводиться ряд експертиз.

Слідчими СУ ГУНП в Івано-Франківській області внесено відомості у ЄРДР за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України та за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, направлені на встановлення свідків, очевидців та осіб злочинців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: