fbpx

У полку "Київ-1" розповіли про тривалий бій у районі Авдіївки, є втрати

Суспільство 08:12, 12.06, 2016

Вчора з опівночі бойовики б'ють по позиціях сил АТО. Найважча ситуація в районі Авдіївки.

Про це повідомив командир полку "Київ-1" Євген Дейдей, передає 112 Україна. 

"Почався (обстріл – Ред.) на шахті "Бутівка". За нашою інформацією, з боку ЗСУ є один загиблий і чотири поранених. Намагаємося не піддаватися на провокації, але інколи доводиться відповідати",  йдеться у повідомленні. 

Раніше УНІАН повідомляв, що у районі проведення АТО російські окупаційні війська продовжують вести вогонь по наших позиціях, нехтуючи будь-якими угодами і домовленостями. За минулу добу було зафіксовано 18 обстрілів сил АТО. 

"Друзі, помолимось за наших воїнів на Авдіївці та шахті Бутовка. Є поранені та загиблі. Доставили до госпіталя ще не всіх. Наші Госпітальєри, медики ЗСУ та група АСАП ще працюють над евакуацією. Поки всіх ще не вивезли та частину ще оглядають/оперують, інформації по кількості та стану повідомляти не буду. Зараз уже виїхало 2 наших швидких для перевезення поранених з Красноармійського госпіталю до Мечникова", – написала на своїй сторінці у Фейсбук керівник медслужби "Госпітальєри" Яна Зінкевич.

За її словами, ніч видалась дуже тяжкою.

"Війне не закінчилась, і від того, що ми всі до цього звикли,  поранених, покалічених та загиблих не меншає, тому підтримуйте максимально наших героїв. Кожен робить те, що може робити, але навіть цього повинно бути максимум, скільки зможете",  звернулася до спільноти "госпітальєрка". 

 
 
 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: