fbpx

У Польщі впав зі схилу український екскурсійний автобус, є загиблі. ФОТО

Суспільство 12:20, 18.08, 2018

У Польщі розбився екскурсійний автобус, який перевозив туристів з України, у тому числі дітей, до Австрії.

Про це повідомив у суботу, 18 серпня, польський портал TVN24. Внаслідок трагедії, що сталася ввечері 17 серпня, 3 людини загинули та 51 була госпіталізована.

Автобус із українськими номерними знаками впав зі схилу у Підкарпатському воєводстві на південному сході Польщі, на державній дорозі №28 поблизу села Лещава-Долішня. Сайт nowiny24.pl інформує, що повідомлення про аварію надійшло до медиків о 22:10.

Дорога у цій місцевості складна, оскільки йде серпантином.

Автобус, що їхав до австрійської столиці Відня, перевозив загалом 54 людини. На автодорозі з різким поворотом він вилетів з дорожньої смуги, зніс загороджувальні бар'єри на трасі, впав з високого трав’янистого схилу та декілька разів перекинувся. Автобус мав українську реєстрацію і перевозив туристів зі Львова. Він прямував до кордону зі Словаччиною.

Внаслідок аварії 3 людини загинули та 51 була госпіталізована. Дев'ять з них серйозно травмовані. За попередніми даними, постраждалі отримали переломи, травми хребта і внутрішніх органів.

Поліція в Ряшеві повідомила, що рятувальна операція тривала всю ніч. Рятувальники витягували з автобуса тіла. Особи жертв встановлюються.

Станом на ранок, 18 серпня, усіх постраждалих унаслідок ДТП госпіталізували до лікарень у Перемишлі, Ярославі, Леску, Сяноку, Устшиках Долішніх, Бжозові.

 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: