fbpx

У помешканнях двох мешканців Прикарпаття правоохоронці виявили наркотики

Суспільство 17:16, 17.03, 2017

​Правоохоронці в ході проведення профілактичних відпрацювань виявили у жителя Коломиї та Городенки наркотичні засоби та пристрої для їх викурювання.

В ході перевірки інформації, яка надійшла до поліції про можливе зберігання наркотичних речовин 22-річним коломиянином, правоохоронці виявили у його помешканні та вилучили дзеркальце із нашаруванням порошкоподібної речовини білого кольору, зовні схожої на наркотичний засіб "амфетамін", керамічну люльку із нагаром, ззовні схожим на наркотичний засіб "екстракт канабісу", два фольгові згортки із порошкоподібною речовиною, подібною на "амфетамін", паперовий згорток із подрібненою речовиною зеленого кольору, схожою на "марихуану", та пластикову пляшку із наперстком, на якому міститься нагар, подібний до "екстракту канабісу", передає Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Все це, як пояснив поліцейським парубок, він зберігав для власного вживання. Вилучені речові докази направлено на проведення експертизи.

До Городенківського відділення поліції звернулася 72-річна місцева мешканка та повідомила про те, що її зять по місцю проживання зберігає та вживає наркотичну речовину "марихуану".
Правоохоронці за згодою заявниці провели огляд за місцем проживання останнього, під час якого виявили та вилучили саморобний пристрій з пластикових пляшок "бульбулятор", який 39-річний чоловік зберігав для викурювання наркотичної речовини. Викурювальний пристрій вилучено та направлено на проведення експертизи.

Відомості за вказаними фактами внесено в ЄРДР за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: