fbpx

У пожежі на Франківщині загинули двоє людей. ФОТО

Суспільство 09:36, 23.11, 2018

Минулої доби на Прикарпатті виникло 6 пожеж, 2 людини загинули.

Про це повідомили в Управлінні ДСНС в Івано-Франківській області.

Пожежа з трагічним наслідком сталася сьогодні під ранок в селищі Отинія Коломийського району. Там виникла пожежа дерев’яного житлового будинку. Вогонь знищив кімнату та речі домашнього вжитку. На пожежі рятувальники виявили тіла двох осіб. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Вчора у селі Поточище Городенківського району виникла пожежа житлового будинку. Вогонь знищив покриття та перекриття будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Дві пожежі були зафіксовані в Івано-Франківську. На вулиці Тисменицькій горів вантажний автомобіль ЗіЛ-131. Вогонь пошкодив електропроводку в моторному відсіку автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання. А на вулиці Витвицького горіло сміття в сміттєвих баках. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

На Долинщині минулої доби було також дві пожежі. У місті Долина на проспекті Незалежності виникло загорання в підсобному приміщенні на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Вогонь пошкодив матрац в приміщенні кладової. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

У селі Раків Долинського району виникла пожежа житлового будинку. Вогонь пошкодив речі домашнього вжитку на горищі будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: