fbpx

У прощі до Галицької Чудотворної ікони Матері Божої у Крилосі взяло участь 37 тисяч паломників

Суспільство 19:03, 09.08, 2016

Минуло вже два дні після завершення V Всеукраїнської Патріаршої прощі до Галицької Чудотворної ікони Матері Божої у Крилосі. Цьогоріч на спільну молитву зібрались близько 37 тисяч прочан не лише з Івано-Франківської області, але й з Львівської, Тернопільської, Чернівецької, Хмельницької та інших областей України та закордону.

Про це повідомили в Івано-Франківській Архієпархії УГКЦ.

У суботу паломники вирушали з трьох напрямків: Івано-Франківська, Бурштина та Калуша. Участь у вечірніх богослужіннях взяло 15 тисяч вірян. Допомагали в організації прощі 150 волонтерів.

За час прощі проводились різноманітні богослужіння та відправи, які служили отці з Молодіжної Комісії Івано-Франківської Архієпархії та настоятелі Духовної Семінарії. Протягом усього часу до диспозиції вірян було більш як 112 священнослужителів, серед яких і священики-місіонери Року Божого Милосердя, які уділяли Святе Таїнство Покаяння.

Як писав КУРС, у неділю, 7 серпня, завершилась V Всеукраїнська Патріарша проща до Галицької чудотворної ікони Матері Божої в с. Крилос. Кульмінацією прощі стала Архієрейська Божественна Літургія, яку очолив Глава і Отець Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: