fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Культура
  • У прямому ефірі на "Голосі країни" змагатимуться дві учасниці з Прикарпаття – Христина Олексин та Іванна Червінська

У прямому ефірі на "Голосі країни" змагатимуться дві учасниці з Прикарпаття – Христина Олексин та Іванна Червінська

Культура 20:38, 15.05, 2016

Сьогодні, 15 травня, о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться перший прямий ефір "Голосу країни-6".

У постановках номерів для чвертьфіналістів "Голосу країни-6" творча група проекту задіє найсучасніші технології, новітні спецефекти і масштабні декорації. На сцені покажуть найяскравіші номери за весь час існування проекту, інформує ТСН.

Так, режисерська група проекту обіцяє, що у номері одного з чвертьфіналістів буде використаний унікальний ефект, який занурить глядачів у "паралельну реальність". Декораціями для виступу іншого учасника стане цілий ботанічний сад. А під час ще одного номера сцена "Голосу країни-6" спалахне вогнем. 

Цікаво, що цьогоріч оркестру, який супроводжуватиме виступи всіх учасників прямого ефіру "Голосу країни-6", буде приділено особливу увагу – музиканти стануть частиною масштабних постановок.

1

Акомпанувати учасникам "Голосу країни-6" буде близько 20 професіоналів – найкращих музикантів України.

Для супроводу номера одного з чвертьфіналістів буде використаний рідкісний музичний інструмент  фізгармонь, який спеціально для цього привезли з Індії. А музичний продюсер проекту Руслан Квінта вийде на сцену, щоб зіграти на фаготі в одній з постановок.

2

Для прикарпатців прямі ефіри обіцяють особливу інтригу. Цього разу дві учасниці з Прикарпаття змагаються у командах різних тренерів. Христина Олексин з села Старий Лисець Тисменицького району працює під керівництвом Івана Дорна. Коломиянка Іванна Червінська виступає у команді Святослава Вакарчука. 

КУРС писав, як Христина Олексин перемогла у "нокаутах" та виборола право виступати в прямих ефірах вокального шоу.

А також як підопічна Святослава Вакарчука Іванна Червінська з Печеніжина, що на Коломийщині, пройшла етап пісенного конкурсу "Голос країни" та потрапила у прямі ефіри.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: