fbpx

Вийшла книга есеїв прикарпатського журналіста "Гори і люди"

Культура 19:12, 26.05, 2017

Журналіст Богдан Скаврон видав книгу репортажів, які географічно "прив'язані" до Прикарпаття. Збірка "Гори і люди" вийшла спільнокоштом.

Нагадаємо, наприкінці минулого року прикарпатський журналіст, письменник, випусковий редактор IA ZIK Богдан Скаврон оголосив збір коштів на видання нарисів та репортажів з Карпат "Гори і люди". Кожному, хто підтримає видання, він гарантував примірник книги.

Книга на 260 сторінок складена з семи десятків історій про людей і про різні місця в горах – знамениті, маловідомі, незвичайні, легендарні, історичні, секретні і просто цікаві. Всі вони були написані за два десятки останніх років. Наприклад, одна з історій, пов'язана із подіями дванадцятирічної давності та тогочасним Президентом Віктором Ющенком. 

Через обумовлену з видавництвом кількість сторінок та фінансову спроможність автору довелося відмовитися від бонусних репортажів із "потойбіччя" – з румунських та болгарських гір. Щоправда, Богдан Скаврон запланував їх видання згодом  разом із репортажами інших авторів з інших цікавих гір світу  від Кордильєрів до Гімалаїв. Частину історій він опублікував у мережі. 

Читайте: Правда про замок Дракули: прикарпатський журналіст потішив репортажем з потойбіччя.

Кожен, хто долучився до спільнокошту і допоміг автору 50 гривнями, отримає, як і було обіцяно, книгу. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: