fbpx

У прикарпатському кафе змішували спирт з водою

18:42, 28.07, 2014

Міліціонери в одному із кафе Коломиї викрили факт підпільної торгівлі спиртним. За незаконне виготовлення та реалізацію фальсифікованих міцних напоїв правоохоронці притягують до відповідальності 21-річну місцеву мешканку. Жінка, незважаючи на молодий вік, взялася торгувати недоброякісним алкоголем.

Зловмисниця розливала фальсифікат усім охочим, а робила це просто – змішувала спирт із водою. Клієнтів запевняла, що у проданому алкоголю немає ніяких добавок. Про це повідомили КУРСу в СЗГ УМВС в Івано-Франківській області.
 
Оперативники ДСБЕЗ та співробітники ветеринарної міліції вилучені пляшки з алкогольними напоями без марок акцизного збору направили на експертизу. Але і так зрозуміло, що цей міцний напій, котрий не відповідає жодним вимогам ДСТУ, міг заподіяти шкоду для здоров’я та життя людей, що його споживали. Лиходійка не надто переймалася цим. Головне для неї, щоб торгівля приносила добрі прибутки.
 
Наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження за незаконне виготовлення, зберігання, збут і транспортування підакцизних товарів. Триває розслідування.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: