fbpx

У прикарпатському селі есбісти знайшли п'ятнадцять кілограмів марихуани. ФОТО

Суспільство 17:27, 13.10, 2016

Співробітники Служби безпеки України спільно зі слідчими поліції вилучили майже п'ятнадцять кілограмів канабісу в одному з сіл Косівського району Івано-Франківщини.

Правоохоронці виявили склад з марихуаною у рамках кримінального провадження, відкритого щодо учасників наркоугруповання, що займалося вирощуванням та збутом наркотичних речовин в Івано-Франківській та сусідніх областях, пише КУРС з посиланням на прес-службу Управління СБУ в області.

Наркоділки організували схованку у промисловому приміщенні непрацюючого підприємства в центрі села. Співробітники спецслужби виявили в будівлі пакунки з фасованим для продажу елітним канабісом та необроблену наркосировину. Вартість вилученої марихуани за цінами "чорного ринку" становить понад триста тисяч гривень.

Організатору наркобізнесу та двом його спільникам раніше вже повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених статтями 263, 307, 317 та 310 Кримінального кодексу України (у складі організованої групи) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: