fbpx

У Прикарпатському університеті створять платформу для розвитку бізнес-освіти

Суспільство 13:44, 01.03, 2019

27 лютого у Прикарпатському національному університеті ім. Стефаника відбувся міжнародний Бізнес-форум "МВА: виклики та потреби бізнесу". Його організатором виступила Школа бізнесу та менеджменту, яка функціонує у закладі.

Мета Бізнес-форуму, за словами організаторів, – створення потужної платформи для співпраці між підприємницьким сектором та бізнес-освітою України та США задля провадження міжнародної сертифікованої програми МВА в Івано-Франківську, пише прес-служба ПНУ.

Участь у Бізнес-форумі взяли менеджери різних підприємств та організацій нашого регіону, підприємці,  викладачі університету та студенти.

"Ми створюємо ще одну корисну платформу в нашому університеті, яка об’єднає студентів, партнерів з бізнес-середовища та бізнес-шкіл і практикуючих менеджерів з метою пошуку нових ідей, можливості започаткування нового бізнесу в межах нашого міста. Учасники програми МВА зможуть отримати бізнес-освіту, сертифіковану в країнах ЄС та США", – зазначив ректор університету Ігор Цепенда.

1

Модератор заходу, завідувач кафедри управління та бізнес-адміністрування Валентина Якубів підкреслила, що МВА – найвідоміша й найпопулярніша в наші дні програма у сфері навчання керування бізнесом, у тому числі й міжнародним. Програма MBA розроблена для тих, хто уже досяг практичного рівня, що дозволяє виводити бізнес на більш високий етап розвитку; хто зацікавлений у грамотній побудові поточних і майбутніх бізнес-процесів; хто здатний адекватно сприймати інноваційні та ефективні системи управління проектами для оптимізації втрат часу, фінансів і ресурсів, та тих, хто зорієнтований на досягнення високих результатів.

2

"Бізнес-освіта України є на початковому етапі свого становлення. США мають великий досвід розвитку бізнес-освіти, практичної бізнес-освіти для менеджерів. Ми хочемо створити в місті Івано-Франківську на базі нашого університету нову платформу та започаткувати сертифіковану на рівні США бізнес-освіту для практикуючих менеджерів", – розповіла професор Валентина Якубів.

Хедлайнером міжнародного Бізнес-форуму став Барт Ткачик – доктор з економіки Каліфорнійського університету (США), який є співзасновником кількох шкіл МВА у Європі. Він виступив з лекцією "Практична строгість стратегічного лідерства, що забезпечує результати".

3

"Мені приємно, що програма МВА буде стартувати в Івано-Франківську. В рамках цієї програми я читаю курс, що стосується лідерства та менеджменту ризиків. Вважаю, що позитивне лідерство дуже важливе сьогодні. Адже від нього залежить успіх компанії, оскільки в сучасному світі все швидко змінюється і саме лідер має керувати цими змінами", – зазначив Барт Ткачик.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: