fbpx

У прикарпатську поліцію прийшли на практику курсанти-першокурсники

Суспільство 18:43, 07.07, 2017

У першокурсників поліцейського вузу розпочалася ознайомча практика у підрозділах прикарпатської поліції.

Сьогодні на території Прикарпатського факультету № 3 Національної академії внутрішніх справ провели інструктаж для курсантів 1-го курсу, які проходитимуть практику у підрозділах прикарпатської поліції.

Як передбачено програмою Національної академії внутрішніх справ, практика триватиме з 10 по 22 липня. Майбутні правоохоронці повинні закріпити теоретичні знання, набути та вдосконалити професійні навички і вміння.

Під час першого службового інструктажу молодих офіцерів поліції ознайомили з вимогами та подальшим порядком несення служби начальник управління кадрового забезпечення ГУ НП в Івано-Франківській області капітан поліції Андрій Бондюк та т.в.о. заступника начальника УКЗ – начальника інспекції по особовому складу майор поліції Сергій Берладін.

Андрій Бондюк зазначив, що за кожним курсантом закріплять наставника.

"Головне – бути дисциплінованими, відповідальними. Пам'ятайте, що від ваших професійних дій залежатиме авторитет поліції в цілому. Адже оцінку нашій діяльності виставляє громадськість", – зазначив він.

Курсанти візьмуть участь у забезпеченні правопорядку під час проведення масових заходів, у передсвяткові та святкові дні, разом з працівниками поліції здійснюватимуть перевірки об’єктів дозвільної системи, братимуть безпосередню участь у профілактичних заходах з відпрацювання криміногенних місць та осіб, схильних до вчинення злочинів і правопорушень.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: