fbpx

У районній лікарні мама, що п'є, покинула однорічну донечку

Суспільство 17:20, 17.10, 2017

Дитина перебуває у Лисецькій центральній районній лікарні, що в Тисменицькому районі на Івано-Франківщині, з 10 жовтня. Її мама випиває.

Про покинуту мамою дівчинку Катю, якій трохи більше року, в мережі розповіла громадська активістка Людмила Рой. 

"Катю залишила мама. Принесла у лікарню та написала відмову( Дитина не мае нічого( Не думаю, що потрібно писати більше, просто зазирніть в ці чорняві оченята…
Потрібно памперси, засоби гігієни, рушники, кашка, смаколики, одяг, взуття! Дівчинці трохи більше року, вага 7 кг( Катя знаходиться у Лисецькій лікарні", -– прокоментувала фото дівчинки Людмила.

У Лисецькій центральній районній лікарні підтвердили факт, що однорічна дівчинка перебуває у них із 10 жовтня. Дитина здорова, пише Галка.

Як розповіла начальниця відділу ювенальної превенції ГУНП в області Алла Бойчук, родина дівчинки з Павлівки, дитину вилучили працівники спецкомісії, до якої входили правоохоронці та працівники служби у справах дітей, під час обстеження умов проживання. Вони з’ясували, що мама п’є, сусіди позитивно про неї не відгукуються.

Ще раніше мама потрапила у поле зору правоохоронців. Був випадок, коли дівчинка у Франківську на Пасічній перебувала сама та плакала. На Катю звернули увагу небайдужі люди і викликали поліцію.

Мама, як з’ясувалося згодом, була п’яна. Тоді дівчинку помістили у франківський медзаклад, звідки її забрали родичі.

Зараз мама написала заяву, що згідна на те, аби дівчинку помістили у Будинок дитини.

Але її тітка виявила бажання оформити опікунство.

Поки що дитина у лікарні. Буде вирішуватися питання, чи доцільно віддавати дитину родичці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: