fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • "У "регіонах" не всі були погані": на Прикарпатті нардеп Юрій Соловей підтримав призначення екс-регіонала заступником голови ОТГ

"У "регіонах" не всі були погані": на Прикарпатті нардеп Юрій Соловей підтримав призначення екс-регіонала заступником голови ОТГ

Політика 19:51, 14.04, 2018

Народний депутат Юрій Соловей підтримав кандидатуру чиновника часів Януковича Павла Книша на посаду заступника з економічних питань голови Заболотівської об’єднаної територіальної громади.

Під час звіту народного депутата Юрія Солов’я у Заболотові місцева громада порушила питання щодо призначення Павла Книша. Та нардеп у цій ситуації нічого поганого не побачив.

"Будь-яка людина робить помилки. Я допускаю, що Павло був у "регіонах". Але в "регіонах" не всі були погані люди. Я вам говорю, як воно є", – сказав Юрій Соловей.

Він також нагадав, що був на Майдані, але зараз бачить, що не всі "регіонали" однакові.

Відео зі звіту нардепа оприлюднив сьогодні у мережі голова Снятинської спілки учасників АТО Василь Жовтяк.

"В Україні четвертий рік війни, гинуть українські патріоти, цвіт нації, які могли б багато допомогти у розвитку нашої держави!!! І в цей нелегкий час в ОТГ Заболотова керівництво пропонує "регіоналу" Павлу Книшу посаду заступника голови, і ще й "радіє" цьому, при цьому не хоче слухати Захисників України!!! Ми захищаємо кордони України не тільки від зовнішнього ворога, але, повернувшись з війни, будемо захищати нашу країну від внутрішнього ворога!!! Хто як не ми, ті, що захищають Україну і український народ, має право розглядати кандидатів на ті чи інші посади і виявляти ЗРАДНИКІВ, ХАБАРНИКІВ, БРЕХУНІВ, ПЕРЕБІЖЧИКІВ і тих, хто тягне в болото Нашу прекрасну Україну!!!"  написав Жовтяк.

КУРС писав, що 1 лютого заступник голови районної державної адміністрації часів Януковича Павло Книш повернувся на роботу після декретної відпустки. Він не лише обіймав цю посаду у 2010-2014 роках, але й був активним членом Партії регіонів.

1

Учасники бойових дій Снятинського району першими відреагували на це призначення. Вони відразу ж зустрілися з обласним керівництвом з цього питання і отримали запевнення, що регіонали не будуть працювати в органах державної влади ані в районі, ані в області.

Та безробітним Павло Книш був недовго. У березні 2018 на сесії Заболотівської ОТГ його обрали заступником голови з економічних питань.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: